Zofia   51,3 rokov | Levice

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, relaxáciu vo vani plnej peny, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, tancovanie a zvíjanie sa na tanečnom parkete, surfovanie po internete, telefónovanie a posielanie SMS priateľom, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, záhradkárstvo, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, leňošenie pod perinou, navštevovanie priateľov, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku.
Priatelia o nej hovoria. je večný vtipkár, je skvelý bavič/ka, vynikajúci hostiteľ/ka, výborný a vďačný poslucháč/ka, spoľahlivá vŕba, hlava otvorená, romantický a citovo založený človek, dobrodruh so srdcom romantika, domácí kutil , hanblivý človek , obetavý a chápavý, človek s hlavou v oblakoch, dobrodružná povaha, otvorený všetkým zmenám a novinkám, nervózny a neposedný, skvelý a spoľahlivý kamarát.
Ako vidí sama seba - som sebavedomý(á), som skromný a prizpôsobivý človek, som romantik, som človek so zmyslom pre humor, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som vždy pokojný a viem si zachovať čistú hlavu, som vždy pokojný ale občas vyletím ako čert z krabičky, som človek s hlavou v oblakoch, som impulzívny, vášnivý a očakávam to isté, som energický a neúnavný, som fyzicky a duševne zdatný, mám zmysel pre dobrodružstvo, rád uskutočňujem svoju fantáziu a svoje sny premieňam v realitu, som rodinný typ, som ľudomil.
Z kvetín má najradšej: ruže, orchidey, fialky, lúčne kvety, gerbery.
Jej predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka, posedenie pri pohári dobrého vína, stretnutie v prírode pod hvieznou oblohou

Pohlavie: žena
Zoznámenie s: mužom
  kamarátstvo, vážny vzťah, flirt,
Mesto: Levice
Narodenie: 1973 (51,3 rokov)
Výška: 155cm
Naposledy: 29.4.2024 23:13 - OFFLINE

Hľadám uprimneho a seriózneho priatela na vážny vzťah na slnečné a daždivé dní, muža do voza aj do koča. Som slobodna bezzaväzkov. Vo vzťahu je dôležitá vzájomná dôvera a rešpekt, neha pochopenie a pocit, ze žijem pre niekoho kto ma má rád. Si tu?! Napíš.Budem rada

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie informácie o užívateľovi

Inzeráty užívateľa (1)

Znamenie zverokruhu

Vodnár
Krysa (čínsky horoskop)
Cypřiš (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie


VIP užívatelia

Užívateľ Erik47
Užívateľ Janos
Užívateľ johanjohan

Chceš sa skutočné zoznámiť? Byť poriadne vidieť, aby si ťa všetci všimli?
Vlož si svoj portrét a staň sa VIP užívateľom a my te budeme na tomto mieste propagovať.
Navyše získaš aj ďalšie výhody určené len VIP užívateľom.