Fesak2   50,4 rokov | Bratislava

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, relaxáciu vo vani plnej peny, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, potenie tela pri športe, surfovanie po internete, telefónovanie a posielanie SMS priateľom, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, fotografovanie či malovanie, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, leňošenie pod perinou, navštevovanie priateľov, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku. K tomu dodává: vsetko co je dobre .
Priatelia o ňom hovoria. je skvelý bavič/ka, výborný a vďačný poslucháč/ka, romantický a citovo založený človek, dobrodruh so srdcom romantika, domácí kutil , obetavý a chápavý, dobrodružná povaha, otvorený všetkým zmenám a novinkám, nervózny a neposedný, skvelý a spoľahlivý kamarát.
Ako vidí sám seba - som sebavedomý(á), som romantik, som človek so zmyslom pre humor, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som fyzicky a duševne zdatný, mám zmysel pre dobrodružstvo, som rodinný typ.
Z kvetín má najradšej: ruže.
Jeho predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka, posedenie pri pohári dobrého vína, stretnutie u mňa doma pri večeri, ktorú navarím, stretnutie v prírode pod hvieznou oblohou

Pohlavie: muž
Zoznámenie s: ženou
  kamarátstvo, vážny vzťah, flirt, ʂȩӽ
Mesto: Bratislava
Narodenie: 1973 (50,4 rokov)
Výška: 188cm
Naposledy: 22.2.2024 13:22 - OFFLINE

Hľadám krásnu vílu...

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie informácie o užívateľovi

Znamenie zverokruhu

Škorpión
Byvol (čínsky horoskop)
Gaštan (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie


VIP užívatelia

Užívateľ johanjohan
Užívateľ Janos
Užívateľ %Ingrid11
Užívateľ Erik47

Chceš sa skutočné zoznámiť? Byť poriadne vidieť, aby si ťa všetci všimli?
Vlož si svoj portrét a staň sa VIP užívateľom a my te budeme na tomto mieste propagovať.
Navyše získaš aj ďalšie výhody určené len VIP užívateľom.