6247   48,7 rokov | Hlohovec - okolie

Z dennej tlače ho zaujíma: SME, Nový čas, Pravda, Hospodárske noviny, zahraničná tlač. K tomu dodává: a čo mi príde pod ruku:...-)...občas aj bankové výpisy, vkladné knižky, výpis zo SCP...:-)...smiech .
Z časopisov číta o filme , o hudbe a hudobných štýloch, záujmové - o koníčkoch a záľubách (zberateľstvo, chovateľstvo, pestovateľstvo apod.), ekonomické a finančné, o zdraví a zdravom životnom štýle, o technike - o autách, počítačoch, vedeckých trendoch , športové, časopisy pre ženy, časopisy pre mužov, časopisy o spoločnosti a celebritách. K tomu dodává: už len skôr NET...čiže WEB stránky .
Z erotických časopisov sa zaujíma o žiadny. K tomu dodává: už sme toho nasýtení:-) .
Z TV staníc najčastejšie sleduje STV1, STV2, JOJ, Markíza, České: ČT1, ČT2, Nova, Prima, Káblové: Spektrum, Hallmark, HBO, Hudobné: MTV, MTV2, VIVA, VH1. K tomu dodává: ak dávajú dobrú reláciu, tak aj iné..ale inak veľmi málo...TV ako uspávací prostriedok, lepší ako tabletky na spanie..:-)...však to možno tiež poznáte...čo vám budem hovoriť...smiech .
Medzi jeho obľúbené rádio patrí Rádio Anténa Rock, Fun Rádio, Rádio Express. K tomu dodává: a najnovšie..a teraz Rocková republika, Anténa....a veľa iných...na nete ich je nepreberné množstvo... .
Spôsob, ktorým sa pripojuje k internetu iba v práci/škole, iba doma, v práci/škole i doma. K tomu dodává: WiFi, GSM...treba ísť s dobou... .
Jeho obľúbené www stránky sú Zoznam.sk, AZet.sk, Sme.sk, Orangeportal.sk, Spovednica.sk, Centrum.sk, Pravda.sk, Profesia.sk, Varecha.sk. K tomu dodáva: a stovky ďalších...

foto z alba
Pohlavie: muž
Zoznámenie s: ženou
  kamarátstvo, vážny vzťah, flirt, ʂȩӽ
Mesto: Hlohovec - okolie
Narodenie: 1975 (48,7 rokov)
Výška: 178cm
Naposledy: 1.5.2024 16:28 - OFFLINE

Niekoho...kto za to bude stáť... Váž, čo si želáš, lebo sa ti to môže splniť... Bolo by fajn, nájsť niekoho, kto to má v hlavičke upratané. Myšlienka na tieto dni: „Na dostatočne dlhej časovej škále klesá pravdepodobnosť prežitia každého z nás až na nulu“. Neplytvajte teda svojím časom, ani časom iných ľudí... Vzťah začína tým, že sa človek cíti byť sám. A končí tým, že túži byť sám. Pes je najlepší človek! Bez debaty...Haf haf

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie fotky

Ďalšie informácie o užívateľovi

Zobraziť všetky fotky (12)
Inzeráty užívateľa (2)
Denník užívateľa (99)

Znamenie zverokruhu

Panna
Zajac (čínsky horoskop)
Borovica (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie


VIP užívatelia

Užívateľ johanjohan
Užívateľ Janos
Užívateľ Inka11
Užívateľ Erik47

Chceš sa skutočné zoznámiť? Byť poriadne vidieť, aby si ťa všetci všimli?
Vlož si svoj portrét a staň sa VIP užívateľom a my te budeme na tomto mieste propagovať.
Navyše získaš aj ďalšie výhody určené len VIP užívateľom.