aanickaa   64 rokov | Žiar nad Hronom

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, relaxáciu vo vani plnej peny, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, tancovanie a zvíjanie sa na tanečnom parkete, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, leňošenie pod perinou. K tomu dodává: mám rada vtipných a pohodových ľudí .
Priatelia o nej hovoria. spoľahlivá vŕba, romantický a citovo založený človek, obetavý a chápavý, otvorený všetkým zmenám a novinkám, skvelý a spoľahlivý kamarát. K tomu dodává: a ako takmer každý mám aj svoje záporné stránky...nebudem vravieť, že ich nemám...keď som len človek .
Ako vidí sama seba - som skromný a prizpôsobivý človek, som človek so zmyslom pre humor, som vždy pokojný ale občas vyletím ako čert z krabičky, som rodinný typ, som ľudomil.
Z kvetín má najradšej: fialky, lúčne kvety, gerbery.
Jej predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka. K tomu dodáva: neodmietnem pozvanie do kina...alebo, ak druhá strana vymyslí niečo vtipné...som za!!!

Pohlavie: žena
Zoznámenie s: mužom
  vážny vzťah,
Mesto: Žiar nad Hronom
Narodenie: 1960 (64 rokov)
Výška: 160cm
Naposledy: 6.5.2024 7:37 - OFFLINE

som pohodová...

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie fotky

Znamenie zverokruhu

Kozorožec

Ďalší užívatelia na zoznámenie


VIP užívatelia

Užívateľ johanjohan
Užívateľ Janos
Užívateľ Inka11
Užívateľ Erik47

Chceš sa skutočné zoznámiť? Byť poriadne vidieť, aby si ťa všetci všimli?
Vlož si svoj portrét a staň sa VIP užívateľom a my te budeme na tomto mieste propagovať.
Navyše získaš aj ďalšie výhody určené len VIP užívateľom.