veseladusa   49,2 rokov | Bratislava

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, večerné prechádzky mestom, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, záhradkárstvo, fotografovanie či malovanie, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku. K tomu dodává: Záľuba alebo príjemná aktivita je potrava pre dušu aspoň ja to tak vidím. .
Priatelia o ňom hovoria. je skvelý bavič/ka, spoľahlivá vŕba, dobrodruh so srdcom romantika, otvorený všetkým zmenám a novinkám. K tomu dodává: Som človek ktorý uprednostňuje v živote spontánnosť namiesto nekonečného linajkovania svojho života... .
Ako vidí sám seba - som romantik, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som vždy pokojný ale občas vyletím ako čert z krabičky, som človek s hlavou v oblakoch, mám zmysel pre dobrodružstvo, som rodinný typ. K tomu dodává: Som kto som a som taký aký som. Ak to bude stačiť milovanej žene, viem že má voči mne svoje srdce úprimne otvorené. .
Z kvetín má najradšej: ruže, orchidey, lúčne kvety, tulipány. K tomu dodává: Všetky sú originálne a v rukách ženy majú ten najkrajší význam. .
Jeho predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka, stretnutie u mňa doma pri večeri, ktorú navarím, stretnutie v prírode pod hvieznou oblohou. K tomu dodáva: Zabudnúť na čas a objať celý vesmír.

Pohlavie: muž
Zoznámenie s: ženou
  kamarátstvo, flirt, ʂȩӽ
Mesto: Bratislava
Narodenie: 1975 (49,2 rokov)
Výška: 180cm
Naposledy: 24.4.2024 22:32 - OFFLINE
Počet prihlásení: 129 x

Hľadám ženu ktorá vie čítať medzi riadkami a zatiaľ jej vyhovuje skôr intímny vzťah za predpokladu diskrétnosti a vyhovieť si navzájom v našich tajných predstavách... Nebránim sa ničomu čo je pekné a vášnivé. P.S. Ideál je klišé, skôr spolieham na chémiu a ak je, to ostatné sa pridá. Ak si za pekné nezáväzné stretnutia ozvy sa. Mám rád prirodzenosť. Nemám rád pretvárku a faloš.

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie fotky

Znamenie zverokruhu

Vodnár
Zajac (čínsky horoskop)
Céder (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie


VIP užívatelia

Užívateľ johanjohan
Užívateľ Ingrid11

Chceš sa skutočné zoznámiť? Byť poriadne vidieť, aby si ťa všetci všimli?
Vlož si svoj portrét a staň sa VIP užívateľom a my te budeme na tomto mieste propagovať.
Navyše získaš aj ďalšie výhody určené len VIP užívateľom.