karkulka   51,6 rokov | Galanta - okolie

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, relaxáciu vo vani plnej peny, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, záhradkárstvo, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, leňošenie pod perinou, navštevovanie priateľov.
Priatelia o nej hovoria. vynikajúci hostiteľ/ka, výborný a vďačný poslucháč/ka, spoľahlivá vŕba, romantický a citovo založený človek, dobrodruh so srdcom romantika, obetavý a chápavý, dobrodružná povaha, otvorený všetkým zmenám a novinkám, skvelý a spoľahlivý kamarát.
Ako vidí sama seba - som romantik, som človek so zmyslom pre humor, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som impulzívny, vášnivý a očakávam to isté, mám zmysel pre dobrodružstvo, rád uskutočňujem svoju fantáziu a svoje sny premieňam v realitu, som rodinný typ.
Z kvetín má najradšej: lúčne kvety, tulipány.
Jej predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, posedenie pri pohári dobrého vína

Pohlavie: žena
Zoznámenie s: mužom
  kamarátstvo, vážny vzťah,
Mesto: Galanta - okolie
Narodenie: 1972 (51,6 rokov)
Výška: 156cm
Naposledy: 18.4.2024 20:45 - OFFLINE
Počet prihlásení: 957 x

Hľadám partnera, ktorý si zaslúži všetku tú lásku, ktorej som schopná...niekoho koho nebudem musieť prosiť o pozornosť, čas, lásku, objatie, úctu a ʂȩӽ... Hľadám muža, ktorý mi bude dobrým partnerom, najlepším priateľom, oporou a vášnivým milencom...

Ako sa k sebe hodíme?


Znamenie zverokruhu

Panna
Krysa (čínsky horoskop)
Lipa (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie