moris   72 rokov | Piešťany - okolie

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, sebavzdelávanie a štúdium, tancovanie a zvíjanie sa na tanečnom parkete, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku. K tomu dodává: ...nostalgické čítanie dobrých starých vkladných knižiek...sebavzdelávanie ako zbohatnúť a nekradnúť...tancovanie a zvíjanie sa okolo hrncov na sporáku... dobrý film bez reklám, upútaviek a krvavých scén . Všetko ostatné čo posilní telo, čo poteší d .
Priatelia o ňom hovoria. je večný vtipkár, hlava otvorená, romantický a citovo založený človek, domácí kutil , hanblivý človek , obetavý a chápavý, otvorený všetkým zmenám a novinkám, skvelý a spoľahlivý kamarát. K tomu dodává: ...kamaráti ženáči vravia - už len partnerku mu nájsť, však ho srandičky prejdú .
Ako vidí sám seba - som skromný a prizpôsobivý človek, som človek so zmyslom pre humor, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som vždy pokojný ale občas vyletím ako čert z krabičky, som energický a neúnavný, som fyzicky a duševne zdatný, rád uskutočňujem svoju fantáziu a svoje sny premieňam v realitu, som rodinný typ. K tomu dodává: ... život mi zobral veľa, horeuvedené mi zostalo, to si už vziať nedám .
Z kvetín má najradšej: ruže, snežienky, fialky, burinu, konopu. K tomu dodává: ... len nie biele karafiáty pri mojom epitafe...burinu na susedovom, ak nie je v mojom záhone... konope len v konopných krojovaných gatiach. Každý kvet je krásny ak niečo symbolizuje .
Jeho predstava prvej schôdzky je stretnutie v meste a prechádzka. K tomu dodáva: ... hoci kde len keď nebude prvá a posledná

foto z alba
Pohlavie: muž
Zoznámenie s: ženou
  kamarátstvo, vážny vzťah,
Mesto: Piešťany - okolie
Narodenie: 1952 (72 rokov)
Výška: 175cm
Naposledy: 30.9.2022 7:45 - OFFLINE

Dni všedné zmeniť na dni sviatočné vo dvojici s partnerkou primeraného veku, postavy a vzájomných záľub.

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie fotky

Znamenie zverokruhu

Býk
Drak (čínsky horoskop)
Orech (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie