Zofia   51,2 rokov | Levice | on-line

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, relaxáciu vo vani plnej peny, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, tancovanie a zvíjanie sa na tanečnom parkete, surfovanie po internete, telefónovanie a posielanie SMS priateľom, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, záhradkárstvo, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, leňošenie pod perinou, navštevovanie priateľov, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku.
Priatelia o nej hovoria. je večný vtipkár, je skvelý bavič/ka, vynikajúci hostiteľ/ka, výborný a vďačný poslucháč/ka, spoľahlivá vŕba, hlava otvorená, romantický a citovo založený človek, dobrodruh so srdcom romantika, domácí kutil , hanblivý človek , obetavý a chápavý, človek s hlavou v oblakoch, dobrodružná povaha, otvorený všetkým zmenám a novinkám, nervózny a neposedný, skvelý a spoľahlivý kamarát.
Ako vidí sama seba - som sebavedomý(á), som skromný a prizpôsobivý človek, som romantik, som človek so zmyslom pre humor, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som vždy pokojný a viem si zachovať čistú hlavu, som vždy pokojný ale občas vyletím ako čert z krabičky, som človek s hlavou v oblakoch, som impulzívny, vášnivý a očakávam to isté, som energický a neúnavný, som fyzicky a duševne zdatný, mám zmysel pre dobrodružstvo, rád uskutočňujem svoju fantáziu a svoje sny premieňam v realitu, som rodinný typ, som ľudomil.
Z kvetín má najradšej: ruže, orchidey, fialky, lúčne kvety, gerbery.
Jej predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka, posedenie pri pohári dobrého vína, stretnutie v prírode pod hvieznou oblohou

Pohlavie: žena
Zoznámenie s: mužom
  kamarátstvo, vážny vzťah, flirt,
Mesto: Levice
Narodenie: 1973 (51,2 rokov)
Výška: 155cm
Naposledy: 18.4.2024 19:43 - ONLINE

Hľadám uprimneho a seriózneho priatela na vážny vzťah na slnečné a daždivé dní, muža do voza aj do koča. Som slobodna bezzaväzkov. Vo vzťahu je dôležitá vzájomná dôvera a rešpekt, neha pochopenie a pocit, ze žijem pre niekoho kto ma má rád. Si tu?! Napíš.Budem rada

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie informácie o užívateľovi

Inzeráty užívateľa (1)

Znamenie zverokruhu

Vodnár
Krysa (čínsky horoskop)
Cypřiš (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie