Adaadrika   69,4 rokov | Prešov

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, sebavzdelávanie a štúdium, tancovanie a zvíjanie sa na tanečnom parkete, surfovanie po internete, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, záhradkárstvo, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, leňošenie pod perinou, navštevovanie priateľov, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku.
Priatelia o nej hovoria. vynikajúci hostiteľ/ka, výborný a vďačný poslucháč/ka, spoľahlivá vŕba, romantický a citovo založený človek, domácí kutil , obetavý a chápavý, otvorený všetkým zmenám a novinkám, skvelý a spoľahlivý kamarát.
Ako vidí sama seba - som sebavedomý(á), som skromný a prizpôsobivý človek, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som vždy pokojný a viem si zachovať čistú hlavu, som energický a neúnavný, som fyzicky a duševne zdatný, som rodinný typ.
Z kvetín má najradšej: ruže, lúčne kvety.
Jej predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka, posedenie pri pohári dobrého vína

Portrét nemožno hodnotiť
Pohlavie: žena
Zoznámenie s: mužom
  kamarátstvo,
Mesto: Prešov
Narodenie: 1954 (69,4 rokov)
Výška: 152cm
Naposledy: 15.4.2024 9:13 - OFFLINE
Počet prihlásení: 1534 x

Som 64-ročná. Zatiaľ ešte pracujem. Mám dve dospelé a samostatné deti. Moje záľuby sú záhradka, práce v domácnosti, kino, divadlo, rada spievam, tancujem, čitam, ... Rada by som sa zoznámila s mužom v mojom veku, ktorého ťaží samota. Mal by to byť tak ako ja inteligentný, zhovorčivý nefajčiar a abstinent.

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie fotky

foto nemá popis
foto nemá popis

Znamenie zverokruhu

Strelec
Kôň (čínsky horoskop)
Jaseň (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie


VIP užívatelia

Užívateľ Ingrid11
Užívateľ johanjohan
Chceš sa skutočné zoznámiť? Byť poriadne vidieť, aby si ťa všetci všimli?
Vlož si svoj portrét a staň sa VIP užívateľom a my te budeme na tomto mieste propagovať.
Navyše získaš aj ďalšie výhody určené len VIP užívateľom.