peto42   54,3 rokov | Bratislava - okolie

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, relaxáciu vo vani plnej peny, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, potenie tela pri športe, surfovanie po internete, telefónovanie a posielanie SMS priateľom, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, záhradkárstvo, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, chytanie rýb, leňošenie pod perinou, navštevovanie priateľov, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku.
Priatelia o ňom hovoria. je večný vtipkár, je skvelý bavič/ka, vynikajúci hostiteľ/ka, výborný a vďačný poslucháč/ka, spoľahlivá vŕba, hlava otvorená, romantický a citovo založený človek, dobrodruh so srdcom romantika, domácí kutil , obetavý a chápavý, dobrodružná povaha, otvorený všetkým zmenám a novinkám, skvelý a spoľahlivý kamarát.
Ako vidí sám seba - som skromný a prizpôsobivý človek, som romantik, som človek so zmyslom pre humor, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som vždy pokojný a viem si zachovať čistú hlavu, som fyzicky a duševne zdatný, mám zmysel pre dobrodružstvo, rád uskutočňujem svoju fantáziu a svoje sny premieňam v realitu, som rodinný typ.
Z kvetín má najradšej: ruže, snežienky, orchidey, fialky, gerbery.
Jeho predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka, posedenie pri pohári dobrého vína, stretnutie v prírode pod hvieznou oblohou

Pohlavie: muž
Zoznámenie s: ženou
  kamarátstvo, vážny vzťah, flirt, ʂȩӽ
Mesto: Bratislava - okolie
Narodenie: 1970 (54,3 rokov)
Výška: 173cm
Naposledy: 10.4.2024 9:26 - OFFLINE

som slobodný,a hľadám si lásku na celý život, dieťa ni je prekážkou.Podnikám v stavebnej oblasti, mám rád šport, kultúru, turistiku, nemám rád nudu, nefajčím, alkohol len príležitostne.

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie informácie o užívateľovi

Znamenie zverokruhu

Kozorožec
Kohút (čínsky horoskop)
Brest (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie