aanickaa   64 rokov | Žiar nad Hronom

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, relaxáciu vo vani plnej peny, navštevovanie priateľov, večerné prechádzky mestom, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, tancovanie a zvíjanie sa na tanečnom parkete, zvelebovanie a upravovanie domu či bytu, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, leňošenie pod perinou. K tomu dodává: mám rada vtipných a pohodových ľudí .
Priatelia o nej hovoria. spoľahlivá vŕba, romantický a citovo založený človek, obetavý a chápavý, otvorený všetkým zmenám a novinkám, skvelý a spoľahlivý kamarát. K tomu dodává: a ako takmer každý mám aj svoje záporné stránky...nebudem vravieť, že ich nemám...keď som len človek .
Ako vidí sama seba - som skromný a prizpôsobivý človek, som človek so zmyslom pre humor, som vždy pokojný ale občas vyletím ako čert z krabičky, som rodinný typ, som ľudomil.
Z kvetín má najradšej: fialky, lúčne kvety, gerbery.
Jej predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, stretnutie v meste a prechádzka. K tomu dodáva: neodmietnem pozvanie do kina...alebo, ak druhá strana vymyslí niečo vtipné...som za!!!

Pohlavie: žena
Zoznámenie s: mužom
  vážny vzťah,
Mesto: Žiar nad Hronom
Narodenie: 1960 (64 rokov)
Výška: 160cm
Naposledy: 20.4.2024 12:26 - OFFLINE

som pohodová...

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie fotky

Znamenie zverokruhu

Kozorožec

Ďalší užívatelia na zoznámenie