6247   48,6 rokov | Hlohovec - okolie

Vlastné auto luxusné. K tomu dodává: táto kategória celkom nevystihuje realitu, ale auto je moja dennodenná nevyhnutnosť, žiadny luxus...:-)...mám 2, jedno na prácu, druhé pre potešenie-športové...:-)...a to už je luxus...:-)...podľa mňa, ako sa to vezme... .
Vodičský preukaz má. K tomu dodává: od sedemnástich rokov... VP sk. A, B, C, D...ach jaj, nejdem tu menovať celú abecedu...:-) .
Býva vo vlastnom byte. K tomu dodává: mať vlastnú strechu nad hlavou je jednou zo základných životných istôt:...-) .
Chatu nemá. K tomu dodává: ale uvažujem o tejto alternatíve, mať ju...:-)...chalúpka na samote u lesa, raz sa to podarí... .
Mobilný telefón má. K tomu dodáva: a hneď niekoľko, moja práca a životný štýl si to vyžadujú...:-)..ale v poslednej dobe by som bol radšej, keby som nemusel mať...:-)...ten hotline ide niekedy na nervy...ešte že sa dajú vypnúť, poťažmo umlčať...smiech

foto z alba
Pohlavie: muž
Zoznámenie s: ženou
  kamarátstvo, vážny vzťah, flirt, ʂȩӽ
Mesto: Hlohovec - okolie
Narodenie: 1975 (48,6 rokov)
Výška: 178cm
Naposledy: 18.4.2024 21:46 - OFFLINE

Niekoho...kto za to bude stáť... Váž, čo si želáš, lebo sa ti to môže splniť... Bolo by fajn, nájsť niekoho, kto to má v hlavičke upratané. Myšlienka na tieto dni: „Na dostatočne dlhej časovej škále klesá pravdepodobnosť prežitia každého z nás až na nulu“. Neplytvajte teda svojím časom, ani časom iných ľudí... Vzťah začína tým, že sa človek cíti byť sám. A končí tým, že túži byť sám. Pes je najlepší človek! Bez debaty...Haf haf

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie fotky

Ďalšie informácie o užívateľovi

Zobraziť všetky fotky (12)
Inzeráty užívateľa (2)
Denník užívateľa (99)

Znamenie zverokruhu

Panna
Zajac (čínsky horoskop)
Borovica (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie