Rubinstein   64,4 rokov | Bratislava

Vo chvíľach voľna sa najradšej venuje čítanie dobrej knižky, posedenie s priateľmi v príjemnej reštaurácii, potenie tela pri športe, sebavzdelávanie a štúdium, záhradkárstvo, fotografovanie či malovanie, sledovanie dobrého filmu z tepla domova, kúpanie, opaľovanie, relaxácia na slnku.
Priatelia o ňom hovoria. je skvelý bavič/ka, vynikajúci hostiteľ/ka, spoľahlivá vŕba, romantický a citovo založený človek, dobrodruh so srdcom romantika, dobrodružná povaha.
Ako vidí sám seba - som človek so zmyslom pre humor, som človek so zmyslom pre spravodlivosť, som vždy pokojný ale občas vyletím ako čert z krabičky, som fyzicky a duševne zdatný, mám zmysel pre dobrodružstvo, som rodinný typ.
Z kvetín má najradšej: tulipány.
Jeho predstava prvej schôdzky je stretnutie v príjemnej reštaurácii, posedenie pri pohári dobrého vína

Pohlavie: muž
Zoznámenie s: ženou
  flirt, ʂȩӽ
Mesto: Bratislava
Narodenie: 1959 (64,4 rokov)
Výška: 172cm
Naposledy: 13.4.2024 11:32 - OFFLINE
Počet prihlásení: 3374 x

Mám rád veci teoretické a predsa som aj praktik. Mám rád fantáziu, ale som aj na zemi. Mám rôzne školy a vzdelanie, ale využil som ho viac pre druhých ako pre seba. To čo som životu dal, to mi život aj vrátil. Umenie a poznanie sú mi vlastné, al slová byť či nebyť, ma prenasledujú celý život.Hľadám ʂȩӽuálne založenú ženu s ktorou si môžeme spolu dopriať rozkoše, tak ako to prirodzene náleži žene a mužovi. Stretnúť sa ʂȩӽuálne aj spoločensky a v rozkoši na chvíľku uletieť mimo tento svet

Ako sa k sebe hodíme?


Ďalšie informácie o užívateľovi

Znamenie zverokruhu

Strelec
Prasa (čínsky horoskop)
Jaseň (keltský horoskop)

Ďalší užívatelia na zoznámenie


VIP užívatelia

Chceš sa skutočné zoznámiť? Byť poriadne vidieť, aby si ťa všetci všimli?
Vlož si svoj portrét a staň sa VIP užívateľom a my te budeme na tomto mieste propagovať.
Navyše získaš aj ďalšie výhody určené len VIP užívateľom.
Užívateľ Ingrid11